Boek je afspraakGratis E-Book

Fase 1. Keto Parmentier

4 personen

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 2 courgettes 
  • 1 blik zuivere tomatenblokjes 
  • 1 rode ui 
  • 2 rode puntpaprika’s
  • Optioneel (fase 2) 50g light gemalen kaas 
  • 500g mager gehakt 
  • provencaalse kruiden 
  • look 
  • plantaardige melk

Bereiding

  • Stoom of kook de bloemkool gaar. Eens deze gaar is mix je deze met melk tot een puree. 
  • Snijd de courgette, rode ui, puntpaprika in fijne stukken.
  • Bak eerst de ui, look en het gehaktmengsel aan. Voeg daarna de fijngesneden groenten & een blik tomatenblokjes toe. Kruid goed aan, bij wens kan je een groentenbouillon toevoegen.
  • Laat dit geheel pruttelen op een laag vuur gedurende 20-30min. Voeg eventueel wat water toe indien nodig. 
  • Giet dit volledig geheel in een ovenschotel en voeg als eindlaag de bloemkoolpuree en naar wens wat light gemalen kaas toe. 
  • Laat dit geheel nog 10min gratineren in een voorverwarmde oven. 

Smakelijk ! 


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken