Boek je afspraakGratis E-Book

Fase 1. Oosterse soep met kip

4 personen

Ingrediënten

  • 500g kipfilet 
  • doos mixchampignons: oesterzwammen, boschampignons 
  • 2 rode puntpaprika 
  • 2 stronkjes babypaksoi of chinese kool 
  • 2 stengels citroengras 
  • Gember en Look 
  • Vissaus of Sojasaus 
  • Limoensap

Bereiding

  • Maak de groentjes schoon. Snijd de paprika in ringen. Halveer de paksoi & de stengels citroengras. Schil en rasp de gember. 
  • Maak de oesterzwammen en boschampignons schoon. 

  • Fruit in olijfolie de gember, look en voeg citroengras toe. Voeg kippenbouillon toe en breng die aan de kook. 

  • Voeg de kipfilet toe en laat die 10-12min sudderen onder een deksel. 

  • Haal de kipfilet uit de bouillon en trek het kippenvlees met een vork in draadjes. 

  • Voeg intussen de paksoi, de paprika, de champignons en de oesterzwammen toe aan de soep en laat ze 5-10min meegaren.

  • Breng de soep op smaak met vissaus/sojasaus, limoensap, peper en zout.  

  • Voeg de kip terug toe en serveer! 

Smakelijk ! 

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken