Boek je afspraakGratis E-Book

Fase 1. Spinazieschotel

Ingrediënten

  • 1 bloemkool 
  • 750g diepvriesspinazie 
  • 500g mager gehakt 
  • 1 rode ui 
  • Optioneel (fase 2) 75g light kaas, 10+ 20+ 30+ 
  • plantaardige melk / magere melk

Bereiding

  • Bak het mager gehakt aan met een rode ui in de pan. 
  • Doe het gehaktmengsel in een ovenschotel. 
  • Intussen stoom je de bloemkool gaar. Daarna mixen met melk. Kruiden met look, peper & zout. 
  • Voeg de spinazie toe aan het gehaktmengsel.
  • Als laatste laag voeg je de bloemkoolpuree toe. 
  • Werk af met light gemalen kaas. 
  • Zet deze 30min in oven op 200°C. 

Smakelijk ! 

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken