Boek vrijblijvende kennismakingGratis E-Book

Fase 2 - Italiaanse omelet met Serrano, parmezaanse kaas & slamix

Ingrediënten (voor 1 persoon)

  • 2 eieren
  • 50 g cottagecheese (hutenkaas)
  • 1 tl oregano
  • 1 tl rozemarijn
  • 1 tl tijm
  • Peper naar smaak
  • 2 plakjes prosciutto (Parmaham)
  • Parmezaanse schilfers (naar smaak)
  • Slamix (handvol)
  • Snoeptomaatjes
  • Olijfolie om in te bakken
  • Balsamico azijn 

Bereiding

  1. Omeletmengsel maken: Kluts de eieren en meng met de kwark en kruiden (oregano, rozemarijn, tijm en peper).
  2. Bakken: Verhit een beetje olijfolie in een pan op laag vuur. Giet het eimengsel in de pan en laat de omelet rustig stollen.
  3. Omelet draaien: Gebruik een bord om de omelet voorzichtig om te draaien, zodat beide kanten mooi bruin worden.
  4. Beleggen: Beleg de omelet met slamix, gehalveerde snoeptomaatjes, de prosciutto en parmezaanse schilfers.
  5. Serveren: Vouw de omelet dubbel en serveer direct.

Opgelet! Fase 2.2 omwille van koemelk - bespreek met je coach wanneer je dit kan integreren. Cottage cheese is rijk aan eiwitten, laag in kcal & koolhydraten. 

Smakelijk! 


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken