Boek je afspraakGratis E-Book

Fase 2. Chocolade chiapudding

Ingrediënten

  • 150ml ongezoete amandelmelk
  • 100g alpro yoghurt Greek
  • 35g chiazaad
  • 2 eetlepels chocoladedrank lignavita of 10g pure cacao
  • 1 el granola lignavita 
  • 1 el zwarte chocoladeschilfers
  • Heb je het graag zoet? Voeg wat stevia toe.

Bereiding

  • Meng in een kom de melk, yoghurt, chiazaad, chocoladepoeder met een garde goed door elkaar
  • Verdeel de pudding over 2 glazen en laat dit 10 min staan. Roer de pudding gedurende deze tijd nog eens door.
  • Zet de glaasjes min 4u in koelkast, liefst de hele nacht. 
  • Garneer met granola en chocoladeschilfers.

Smakelijk !

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken