Boek je afspraakGratis E-Book

Fase 2. Gezonde kipsalon

Ingrediënten

  • 250g kipfilethaasjes 
  • 150g snoeptomaatjes 
  • 2 zoete aardappelen 
  • 1/2 komkommer
  • 1 rode puntpaprika 
  • ijsbergsla 
  • Soya yoghurt of Griekse Yoghurt 
  • Knoflook 
  • Bieslook 
  • Paprikapoeder 
  • Peper. zout.

Bereiding

  • Schil en snijd de zoete aardappel in frietjes, meng ze met olijfolie en paprikapoeder en laat ze 30min bakken in de oven op 225°
  • Bak intussen de kippenreepjes aan. Snijd de groenten intussen in stukken. 
  • Na 30min doe je de kippenreepjes en paprikasnippers op de zoete aardappelfrietjes, strooi wat magere gemalen kaas en zet terug in oven voor 10min. 
  • Haal de schotel uit en voeg de ijsbergsla, komkommer en snoeptomaatjes toe. 
  • Meng knoflook, yoghurt en bieslook voor de knoflooksaus. Kruid met peper en zout. 

Smakelijk ! 

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken