Boek vrijblijvende kennismakingGratis E-Book

Fase 2. Pompoen spinazie

Ingrediënten

  • 100g Quinoa bruine rijst
  • 500g pompoen 
  • 125g Spinazieblaadjes 
  • 2 Portobello’s 
  • 100g Feta

Bereiding

  • Snijd de pompoen in blokjes. Leg de pompoen in een ovenschotel, overgiet met olijfolie, kruid het geheel aan met peper en zout. Zet dit geheel voor 20min in een voorverwarmde oven op 200°c.
  • Kook de Quinoa in water volgens instructie.
  • Voeg na 20min de portobello’s toe bij de pompoenschotel en laat nog een 10min doorgaren. 
  • Meng de quinoa,de pompoen en rauwe spinazieblaadjes door elkaar. 
  • Dresseer met een crumble van feta. 

Smakelijk ! 

Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen