Boek je afspraakGratis E-Book

Fase 2. Pompoen spinazie

Ingrediënten

  • 100g Quinoa bruine rijst
  • 500g pompoen 
  • 125g Spinazieblaadjes 
  • 2 Portobello’s 
  • 100g Feta

Bereiding

  • Snijd de pompoen in blokjes. Leg de pompoen in een ovenschotel, overgiet met olijfolie, kruid het geheel aan met peper en zout. Zet dit geheel voor 20min in een voorverwarmde oven op 200°c.
  • Kook de Quinoa in water volgens instructie.
  • Voeg na 20min de portobello’s toe bij de pompoenschotel en laat nog een 10min doorgaren. 
  • Meng de quinoa,de pompoen en rauwe spinazieblaadjes door elkaar. 
  • Dresseer met een crumble van feta. 

Smakelijk ! 

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken