Boek je afspraakGratis E-Book

Fase 2. Salade nectarine

2 personen

Ingrediënten

  • 1 zak gemengde jonge sla
  • 1 nectarine 
  • 150g gandaham 
  • 1 buffelmozarella of light mozarella
  • 30g pijnboompitten
  • 100g bulgur (optioneel)
  • balsamico azijn

Bereiding

  • Neem een pan en rooster de pijnboompitten (zonder boter)
  • Snijd de nectarine in partjes.
  • Verdeel de jonge slablaadjes over 2 borden. 
  • Voeg de gandaham, pijnboompitten, mozarella & nectarines toe. Dresseer met enkele druppels balsamicoazijn. 
  • Verstuif met de Rabeko Provencaalse kruiden spray. Kruid aan met peper en zout. 

Afhankelijk van je kuur kan je bulgur aan dit gerecht toevoegen. 
Tip: Kies omwille van de suikers voor balsamico azijn in plaats van crème.

Smakelijk !



 

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken