Boek je afspraakGratis E-Book

Fase 2. Scampi

2 personen

Ingrediënten

  • 1 zak scampi 
  • 2 courgettes
  • 100g lowcarb eiwitrijke pasta Afrodite (fase 2.1) of speltpasta (fase 2.2)
  • 100ml light Alpro room 
  • 2 soeplepel Philadelphia knoflook kruiden light (fase 2.2)
  • 1 bakje snoeptomaatjes 
  • 1 lepel tomatenpuree

Bereiding

  • Pel de scampi's en kruid ze met peper, paprikapoeder, look en olijfolie. Laat ze even marineren. 
  • Intussen draai je de courgettes met spiraalsnijder tot courgetti.

  • Neem een pot water en laat de lowcarb spaghetti koken tot ze gaar is. 

  • Bak intussen de scampi's kort even aan en zet ze opzij. Nadien gaan we in dezelfde ongeschoonmaakte pan de kleine tomaatjes stoven. Voeg als de tomaten gaar zijn de scampi terug toe en voeg enkel scheutjes light Alpro room, 1 soeplepel Philadelphia fijne kruiden en 1 soeplepel tomatenpuree toe. 

  • Als laatste gaan we de courgetti kort even aanstoven en mengen met de gegaarde spaghetti.

Smakelijk ! 

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken