Boek vrijblijvende kennismakingGratis E-Book

Fase 2. Traybake van vis & groenten

4 personen

Ingrediënten

  • 4 witte visfilets naar keuze 
  • 4 plakjes Serrano ham
  • 1 rode ui 
  • Look 
  • 2 x Courgette 
  • 2 x zoete puntpaprika
  • 8 wortelen 
  • rode pesto 
  • Olijfolie 

Bereiding

  • Snijd alle groenten in stukken, de wortelen mogen iets kleiner gesneden worden, besprenkel met olijfolie én verse of gedroogde kruiden en zet deze voor ca 30min in een oven van 220°C.
  • Roer geregeld eens in de ovenschotel. Merk je dat de schotel wat droog wordt? Voeg wat magere bouillon toe.

  • Intussen bestrijk je de visfilet met rode pesto en omwikkel je deze met gerookte ham. Na 30min voeg je de omwikkelde visfilet toe aan de warme ovenschotel en laat deze nog voor een 12min verder garen. De kan afwijken afhankelijk van de dikte van de visfilet. 

Smakelijk ! 

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken