Boek je afspraakGratis E-Book

Fase 2. Tropische scampi


Ingrediënten

  • 300g scampi, gepeld
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl currypoeder
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • Sap van 1 citroen
  • 3 el olijfolie
  • 1 zakje bloemkoolrijst (400g)
  • 200g mango, in blokjes
  • 1 komkommer, in blokjes
  • 200g snoeptomaatjes, gehalveerd
  • 1 rode ui, fijngehakt
  • Sap van 1 limoen
  • Zout en peper naar smaak

Bereiding

  • Scampi marineren: Meng scampi met paprikapoeder, currypoeder, knoflook, citroensap en 2 el olijfolie. Laat 15 min. marineren.
  • Bloemkoolrijst bakken: Verhit 1 el olijfolie in een pan, voeg bloemkoolrijst en currypoeder toe. Roerbak 5-7 min.
  • Groentemengsel: Snijd mango, komkommer, tomaatjes en ui. Meng met limoensap, zout en peper.
  • Scampi bakken: Bak de gemarineerde scampi tot ze roze zijn, 2-3 min. per kant.
  • Dresseren: Schep bloemkoolrijst in een kom, voeg het groentemengsel toe en leg de scampi bovenop.


Eet smakelijk! 

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken