Boek je afspraakGratis E-Book

Fase 2. Volkoren pasta met witte visfilet in rode pesto, courgette en honingtomaatjes


Ingrediënten

2 personen

  • 100g volkoren pasta
  • 2 witte visfilets (zoals kabeljauw of schelvis)
  • 1 grote courgette
  • 1 bakje honingtomaatjes
  • Enkele eetlepels rode pesto
  • Peper en zout, naar smaak
  • Citroensap, naar smaak

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Snijd de courgette in gelijke stukken en halveer de honingtomaatjes. Verdeel ze gelijkmatig over een ovenschaal en breng op smaak met peper, zout en een beetje citroensap.
  • Laat de groenten ongeveer 20 minuten garen in de oven.
  • Haal de schaal uit de oven en leg de visfilets bovenop de groenten. Strijk de vis in met een laagje rode pesto en zet de schaal terug in de oven voor nog eens 8 minuten, tot de vis gaar is.
  • Terwijl de vis in de oven gaart, kook je de volkoren pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet af.
  • Serveer de pasta samen met de geroosterde courgette, tomaatjes en de rode pesto visfilet. Voeg naar smaak wat extra citroensap toe.

Eet smakelijk!

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken