Boek je afspraakGratis E-Book

Fase 2. Zalm met groenten

Ingrediënten

  • 2 courgetten of bakje courgetti
  • 250g snoeptomaatjes 
  • 2 stukken zalm
  • 2 eetlepels ricotta/ philadelphia light
  • 1 eetlepel rode currypasta 
  • basilicum
  • look
  • Viskruiden, peper, zout

Bereiding

  • Kruid de zalm met peper, zout, viskruiden en bak deze aan in een pan.
  • Intussen stoven we kort de courgetti in look aan en voegen we de snoeptomaten toe. Hoe gaarder je de courgetti laat worden, hoe vochtiger hij wordt.
  • Als de courgetti bijna gaar is gaan we de curry en op het einde philadelphia light gaan toevoegen.
  • Leg alles mooi op een bord en werk af met basilicumblaadjes.

Tip: Je kan dit gerecht ook mengen met lignavita pasta -> 1/2 pasta + 1/2 courgetti.

Smakelijk ! 


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken