Boek je afspraakGratis E-Book

Fase 2. Zalm met zoete aardappelfrietjes


Ingrediënten

  • 2 stukken zalm
  • 250g honingtomaatjes
  • 2 zoete aardappels (in frietjes gesneden)
  • Feta (voor afwerking)
  • Gemengde sla
  • Balsamico azijn
  • 2 el olijfolie
  • Zout en peper

Bereiding

  • Voorverwarmen: Oven op 200°C.
  • Zoete aardappelfriet bakken: Leg de frieten op een bakplaat, besprenkel met olijfolie, zout en peper. 25 minuten bakken.
  • Zalm en tomaatjes toevoegen: Leg de zalmfilets en tomaatjes na 10 minuten bij de frieten op de bakplaat. Nog 15 minuten laten bakken.
  • Afwerking: Haal alles uit de oven, verkruimel feta over de zalm en frieten.
  • Serveren: Serveer met een frisse sla, aangemaakt met balsamico azijn.

Genieten met weinig moeite! 

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken