Boek vrijblijvende kennismakingGratis E-Book

Fase 2. Gerookte forelmousse


Ingrediënten

  • 125 g gerookte forel
  • 2 eetlepels Philadelphia Light (fase 2.2)
  • ½ rode ui
  • Granaatappel
  • Bieslook
  • Citroensap
  • Peper & zout

Bereiding

  • Maak de gerookte forel los met een vork en meng met de fijngesneden rode ui, Philadelphia Light, peper, zout en citroensap tot een smeuïg geheel. 
  • Werk af met granaatappelpitjes en gesneden bieslook. 


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken